←Index

Persbericht 30-11-2003

B.G.M. Social Service Centre
(Registered Charitable Trust)

Boskliniek e.a. projecten BGM sinds 1994, promotie en fondsverwerving BGM Social Service Centre, Neyyar Dam, Thiruvananthapuram district, Kerala state, India,
tel 0091471 2273267

Frans Wiegmans,
Hallsteinerf 30, 1983 AD, Heemskerk,
telefoon 0251 239751
email info@funsign.nl
http://www.funsign.nl/bgm

Charity Compassion And Kind Acts For Needy People

Hierbij ontvangt U het laatste nieuws over ons project

1. Alle donaties voor een schoolgebouw worden door de Wilde Ganzen in Hilversum op mirakuleuze wijze vermeerderd met een leuke MeerWaarde-actie!

2. E-mail-wijziging Frans Wiegmans voor BGM Inda :

(per februari 2004 ) info@funsign.nl

Wij zijn heel blij met de hulp! Nu komt er een gebouw voor de twee klassen, voor de kliniek en de vrouwengroepen voedselverkoop en kledingcursus.
Dat betekent ook, dat donaties bestemd voor andere projecten, niet door Wilde Ganzen worden aangenomen, maar dat die rechtstreeks op het Indiase banknummer van BGM kunnen worden gestort.

Onze strijd is schoon water in de plaats van ziekte en droogte. BGM is een Trust onder de Indiase wet en we zijn daardoor in bezit van alle vergunningen om ons werk uit te voeren en zelfstandig uw gift in ontvangst te nemen op ons Indiaas rekeningnummer, die ik U op verzoek verstrek.

BGM India is een social service Trust, die als Indiase organisatie vreantwoordelijk is voor de volgende projecten, om een kwaliteit van leven te brengen bij de bosmensen:

Groeten van Frans

Voor contact, e-mail Frans Wiegmans:


HTML (C) 2003 Paul Wiegmans


Naar de hoofdpagina