←Index

Persbericht 1-2-2004

B.G.M. Social Service Centre
(Registered Charitable Trust)

Boskliniek e.a. projecten BGM sinds 1994, promotie en fondsverwerving BGM Social Service Centre, Neyyar Dam, Thiruvananthapuram district, Kerala state, India,
tel 0091471 2273267

Frans Wiegmans,
Hallsteinerf 30, 1983 AD, Heemskerk,
telefoon 0251 239751
email info@funsign.nl
http://www.funsign.nl/bgm

Charity Compassion And Kind Acts For Needy People

Hier volgt een verslag van het interview dat Frans Wiegmans had met diverse schooljuffen, die in het bos klaar staan voor de vele studenten. In totaal zijn dat 300 studenten en 11 leerkrachten in het thuisklassensysteem van BGM social service India.

Sheena zegt:" Elke dag is er onze klas behalve zondag. De kinderen zijn heel erg veranderd hierdoor. Ze zingen, dansen en doen heel graag mee aan onze culturele programma's. Ik ben heel blij om deze klas les te geven. Ik wil niet stoppen maar doorgaan met deze klas.

Shobha zegt:" De kinderen komen graag elke dag naar mijn klas. Toen ik begon, hadden veel kinderen slechte gewoonten. Met de start kwamen er weinig kinderen, en nu zijn er veel meer tot wel 40. Ik zie heel veel belang bij het voortzetten van deze klas. Ik bedank directeur Wilson voor deze klassen.

Prameeda Das zegt: Onze klas begint elke dag met gebed. Dan zijn alle kinderen stil. Door deze klas ondervinden de kinderen veel verbeteringen. De kinderen studeren ook thuis, de volgende dag kunnen ze op vragen van de juf antwoorden geven. Zij zegt hiermee niet te willen stoppen.


(advertentie)

TEN BEHOEVE VAN PUBLIEKSPRESENTATIE WORDT HIER EEN MOOIE DIAPRESENTATIE AANGEBODEN VAN ONS WERK IN HET ONTWIKKELINGSPROJECT EN HET LAND INDIA<<<

Groeten van Frans

Voor contact, e-mail Frans Wiegmans:


HTML (C) Paul Wiegmans


Hoofdpagina