←Index

Persbericht 1-2-2004

B.G.M. Social Service Centre
(Registered Charitable Trust)

Boskliniek e.a. projecten BGM sinds 1994, promotie en fondsverwerving BGM Social Service Centre, Neyyar Dam, Thiruvananthapuram district, Kerala state, India,
tel 0091471 2273267

Frans Wiegmans,
Hallsteinerf 30, 1983 AD, Heemskerk,
telefoon 0251 239751
email info@funsign.nl
http://www.funsign.nl/bgm

Charity Compassion And Kind Acts For Needy People

Heemskerk, Mei 2004: donaties voor ons schoolgebouw BGM.

Neyyar Dam, Maart 2004.

De directie van Social Service Centre BGM, een oficiele Indiase Charitatieve Trust (regd.)
laat weten, dat de donaties voor de bouw van een school BGM ontvangen blijven worden, echter op ons eigen bankrekeningnummer in India, wat ik U op verzoek aan wil reiken.

Dus, voor alle donaties voor de bouw van onze twee klassen, de kliniekruimte en werkruimte voor onze bosmensen, geeft U alstublieft gul voor dit project.

Voor alle informatie over ons werk in de Social Service van deze officiele Indiase Trust, kunt u emailen met mij , Frans Wiegmans,
Ik ben diegene, die dit werk in 1996 met Wilson opzette.
En sindsdien alle informatie uit BGM in papieren en website-paginaas onder de mensen verspreid sinds onze eerste dagen in 1994.
Ook geef ik U uitgebreide informatie over mijn voorlichtingscampagne, die bestaat uit een dia-lezing van een half uur, over allerlei aspecten in ons project.
Deze dia-lezing is er speciaal om de mensen een vrijblijvende kijk in ons project te gunnen, en te laten nadenken over een eventuele donatie voor een specifiek doel binnen ons BGM.
En omdat ik zojuist weer terugkeerde van een reis in India, en ik zodoende het laatste nieuws over het project heb, is het een aanrader om eens te denken over deze vrijblijvende diapresentatie voor uw publiek.
De kosten van zo'n dia-lezing is 50 euro, contant te ontvangen aan het begin van de lezing.

Groeten van Frans Wiegmans. Project BGM India.

Voor contact, e-mail Frans Wiegmans:


HTML (C) Paul Wiegmans


Hoofdpagina