←Index

Nieuwsbrief BGM 8 april 2007

Doe mee met mijn actie: een school voor de bosmensen in de jungle van zuid-India

Stuur een donatie in en bestel mijn kleurige dia-show over India, die ik elk jaar maak in het ontwikkelings-project , dat ik met mijn reisgeld in 1994 begon.


De bouw van ons multifunctionele schoolgebouw in 2006.


De dansklas heeft andere uren dan de kleermakersklas...

Heemskerk, 08-04-07.
Aan alle donateurs: Nou die school is mooi afgekomen, voor krap onder vijftienduizend euro, Als dank voor het meedoen aan mijn actie stuur ik deze fotoos van in en rond het gebouw, en enkele van de vele groepen die elke dag dankbaar gebruik hiervan maken. Ook kunnen nog steeds donaties worden ingestuurd, de sluitingsdatum is juli 2007.


...en andere uren dan de zelfhulp-vrouwengroepen.

Met een beetje geluk gaat NCDO, mijn partnerorganisatie, alle donaties verdubbelen tot aan een maximum van €9.000, om het doelbedrag van €18.000 te halen. Want dan kunnen we eindelijk de bouw-firma betalen die al in augustus 2006 de bouwkosten heeft voorgeschoten. Ook is er binnen €18.000 een ambulance begroot en schoolmeubilair voor diverse thuis-schoolklassen bij de juf thuis. Je kan wel zien dat alle acties van BGM ruim baan draaien, goed voor ze ! Dag, allemaal, groeten van Frans Wiegmans, voor BGM-India.


De juf ontvangt de huiswerkklas al op de veranda.


Zij zijn de laatste activiteit in het gebouw van 4 to 6.

BGM werkt met Millennium-doelstellingen om de armoede de wereld uit te helpen asap!
www.ncdo.nl. BGM-India www.funsign.nl/bgm © 2007 Frans Wiegmans

Voor contact, e-mail Frans Wiegmans: