Terug naar hoofdpagina

Voorwoord BGM-India

door Frans Wiegmans.
Welkom op dit website vol met mijn fotografie uit india. Speciaal voor dit ontwikkelings-project BGM in de jungle van zuid-India geef ik in Nederland promotie d.m.v. mijn fotografie, sinds 1992. Zie deKleine Diaserie van 8 Foto's, die ik onderweg met mijn spiegelreflex maakte, en die dient als onderdeel van de grotere diaserie, die ik gratis kom laten zien voor donateurs van dit project BGM-India. Ik was getuige van significante momenten, die ik op de foto wilde krijgen om de kijker een idee te geven waar de mensen in India mee bezig zijn. Dit n.a.v. de verstrekte fondsen uit Nederland. Eigenlijk horen er hele verhalen bij elke foto, maar ik zal op de website volstaan met een regel tekst.
Verder is mijn zakelijke specialiteit: een foto met tekst te leveren aan redakties in media en reclame. Met als onderwerp: heel India, of (naar wens) meer bepaald: het Project. Dus in samenwerking met mijn opdrachtgevers kan ik werken aan een tekst die gericht is aan uw publiek. Het is verder aan de redakties in Nederland om gebruik te maken van mijn specialiteit: Foto's in combinatie met Tekst, India-project, 1992 tot nu.


Ook wil ik hier gebruik maken van het feit, dat ik hier serieus mijn diensten wil aanbieden in ruil voor een betaling volgens een speciaal daartoe opgemaakt contract, dat per gebruiker kan verschillen. Speciaal voor uw bedrijf namelijk kan ik al mijn fotoos leveren op dvd. Bovendien uit zich mijn specialisatie daarin, dat het niet alleen de foto's leveren kan, maar ook de verhalen die erbij horen. Dat gaat verder dan een bijschrift. De reguliere productie in Nederland begrijpt daarmee wat ik bedoel. Dus, als U dit website leest denk eraan, het is goed mogelijk datvoor prive-doeleinden U gewoon lekker gratis kan downloaden: de samples op de website. Ze zijn ervoor.
Voor een werkstuk van uw afstuderend kind, of de spreekbeurt in het buurthuis, een leuke kringloopwinkel-reclame-spot. Leuk, een ansichtkaart voor de familie of vriend. Ja, doe maar!
Echter voor de journalistiek, en de media, dus internet, en voor alle uitgaves op papier ook, hetzij voor verkoop of promotie, en alle andere elektronische dragers, plus de produktie van promotie, en ook alle andere denkbare mogelijke publieks- en bedrijfsprodukties onder de hemel, daarvoor mag ik iedereen heel graag uitnodigen contact op te nemen met mij, de fotograaf zelf, in mijn eigen studio Funsign. Voor het bereiken van een financiele vergoeding van het eenmalig of anderszins gebruik van mijn fotografie onder strikte voorwaarden. Neemt U rustig eens daarvoor contact op met mij op, mijn naam is Frans Wiegmans: info@funsign.nl; Telefoon: 0251-239751; internet: info@funsign.nl; zie ook: www.funsign.nl/bgm, ik hoor heel graag uw reactie, tot ziens, groeten van Frans.
Voor contact, e-mail Frans Wiegmans:


Terug naar hoofdpagina